skip to Main Content
PROJECT KRAGGENBURCHT

20 luxe huurappartementen

Wilt u ook wonen in een mooi appartement dat voorzien is van alle luxe en gemakken? Dat kan in de Kraggenburcht! Aan de rand van de populaire wijk De Schildersbuurt in Groningen zijn in 2017 twintig luxe appartementen opgeleverd. De appartementen zijn op loopafstand van het centrum en nabij belangrijke uitvalswegen.

De diversiteit van de tweekamer-appartementen zorgt ervoor dat ieder appartement uniek is. Zo kunt u een appartement huren met een tuin, terras, balkon of Frans balkon.

Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met een open keuken die voorzien is van alle luxe. Deze fraai afgewerkte keuken beschikt over:

  • Koelvriescombinatie
  • Inductiekookplaat
  • Geluidloze afzuigkap
  • Oven
  • Vaatwasser
  • Luxe mengkraan

In de ruime slaapkamer bevindt zich de toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een ligbad, douche of douchehoek, wastafelmeubel en designradiator. Een aparte wc-ruimte, voorzien van een zwevend toilet, en inpandige berging kunt u bereiken via de hal van het appartement. Alle badkamers kennen een hoog afwerkingsniveau.

Vindt u het belangrijk dat u bij thuiskomst altijd een parkeerplek heeft? Ook aan deze wens kunnen wij voldoen. Wij verhuren een aantal parkeerplaatsen op locatie. Beschikt u over een fiets en wilt u deze veilig kunnen stallen? Deze locatie beschikt ook over een afgesloten overdekte fietsenstalling.

Architectuurstudio SKETS nam het ontwerp van dit project voor zijn rekening. Al twintig jaar werken zij vanuit Amsterdam en Groningen aan vernieuwende ideeën over (interieur)architectuur en stedenbouw.

image001
15002_3dt-06-bouwbord
beeld-2
DE APPARTEMENTEN
Back To Top